Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

Achtergevel - Lange Slachterijstraat 61-63
Voorgevel - Lange Slachterijstraat 61-63
Lange Slachterijstraat 61-63
Lange Slachterijstraat 61-63
Lange Slachterijstraat 61-63
Leefruimte - Lange Slachterijstraat 61-63
Leefruimte - Lange Slachterijstraat 61-63
Keuken - Lange Slachterijstraat 61-63
Leefruimte - Lange Slachterijstraat 61-63

Lange Slachterijstraat

Beschrijving

Temidden van de slachthuissite bevond zich een voormalige groothandel in diepvriesvis. Na de verhuis bleven 3 verkommerde gebouwen met koelcellen achter. 360 architecten ontwierp 2 woningen met hoge ruimtes, veel licht en een rationele opbouw.

Over de spoorwegberm heen heb je op de verdiepingen het weidse zicht op Park Spoor Noord. De dakterraskamer op de hoogste verdieping is een verrassende aanvulling op de tuin. Extra technische maatregelen zorgen ervoor dat het geluid van de treinen geen invloed heeft op het leven in deze boeiende woningen.

De woningen zijn verkocht in 2010.

Status
gerealiseerd - woonprojecten - Antwerpen (2060)
Architect

360 architecten

In samenwerking met
Adres

Lange Slachterijstraat 61-63
2060 Antwerpen

Bijlagen