Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

Voorgevel na de werken
Concept voorgevel
Voorgevel voor de werken
Voorgevel na de werken
Gemeenschappelijke ruimte
Eethoek - Jan De Laetstraat 37/001
Zithoek - Jan De Laetstraat 37/001
Keuken - Jan De Laetstraat 37/001
Terras - Jan De Laetstraat 37/001
Slaapkamer - Jan De Laetstraat 37/001
Leefruimte - Jan De Laetstraat 37/201
Slaapkamer - Jan De Laetstraat 37/201
Badkamer - Jan De Laetstraat 37/201
Slaapkamer - Jan De Laetstraat 37/301
Zithoek - Jan De Laetstraat 37/301
Eetkamer - Jan De Laetstraat 37/301
Dakterras - Jan De Laetstraat 37/301

Jan De Laetstraat

Beschrijving

Op de hoek van de Statielei en de Jan de Laetstraat kocht AG VESPA een  voormalig benzinestation. BOFAS zorgde er voor een sanering van de bodem. AG VESPA heeft het bestaande gebouw vervangen door een nieuwbouw.

De Gouden Liniaal Architecten ontwierp een kleinschalig woongebouw met 3 wooneenheden: 1 appartement en 2 duplexappartementen. Interessant aan dit project is dat het ontwerp op het gelijkvloers een gemeenschappelijke ruimte voorziet, die door alle bewoners gebruikt kan worden: voor private bergingen, een grote stalling voor fietsen, maar ook bijvoorbeeld als speelruimte.

Door de zorgvuldige verhoudingen en detaillering van de gevels in baksteenmetselwerk refereert de architectuur van dit gebouw aan de bestaande bebouwing uit de directe omgeving.

De appartementen zijn in 2013 verkocht.

Status
gerealiseerd - woonprojecten - Borgerhout (2140)
Architect

De Gouden Liniaal Architecten

In samenwerking met
Adres

Jan De Laetstraat 37
2140 Borgerhout