Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

Voorgevel - Harmoniestraat 25A
Binnenkoer - Harmoniestraat 25A
Leefruimte - Harmoniestraat 25A
Voorgevel voor de werken - Harmoniestraat 25A
Voorgevel tijdens werf - Harmoniestraat 25A
Render - Harmoniestraat 25A
Badkamer- Harmoniestraat 25A
Leefruimte - Harmoniestraat 25A
Slaapkamer- Harmoniestraat 25A

Harmoniestraat

Beschrijving

Naast de feestzaal en het seniorenlokaal in het Harmoniepark in Antwerpen bevond zich een volledig verkommerde en overwoekerde conciƫrgewoning.

AG VESPA zorgde ervoor dat de woning grondig werd gerenoveerd met behoud van het authentieke karakter van het pand: de indeling bleef grotendeels dezelfde maar het pand kreeg een upgrade van technieken en afwerkingen zodat het voldoet aan de hedendaagse normen van wooncomfort.

Het dak en schrijnwerk werden vernieuwd, de gevel werd gereinigd en ontbrekende delen zoals dekstenen of muurankers werden vervangen.

De woning beschikt over een kleine buitenruimte die ook als inkomzone dienst doet. De grootste troef van de woning is haar ligging in het Harmoniepark en de rechtstreekse toegang ertoe. Door de sterke verbondenheid met het park koos AG VESPA ervoor om de woning in eigendom te houden en ze te verhuren.

Status
gerealiseerd - renovatie eigen gebouwen - Antwerpen (2018)
Architect

Santermans + Cielen architecten

In samenwerking met
Adres

Harmoniestraat 25A
2018 Antwerpen