Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

Voorgevel na de werken
Voorgevel voor de werken
Voorgevel na de werken
Inkom via niveau 1
Carport
Ingang via carport
Zitruimte
Eetruimte
Dakterras

De Bosschaertstraat

Beschrijving

Deze eengezinswoning vervangt een vervallen handelspand op de hoek van de Berendrechtstraat en De Bosschaertstraat.

De opbouw met split levels zorgt ervoor dat de wandeling naar boven een belevenis wordt. Elke ruimte is anders. De trap verbindt de kelder met de carport, daarna passeer je de inkom en loop je door naar de slaapkamers en de badkamer. Een kamerbrede trap verbindt de leefruimte met de keuken, die opnieuw wat hoger gelegen is. De laatste etappe leidt naar het zonneterras op de hoek. Een woning met verrassende zichten op de buurt, veel licht en een ingenieuze ruimtelijkheid.

De woning is in 2009 verkocht.

Status
gerealiseerd - woonprojecten - Antwerpen (2020)
Architect

Mys&Bomans Architectuurkantoor

In samenwerking met
Adres

De Bosschaertstraat 209
2020 Antwerpen

Bijlagen