Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

MAS
MAS
MAS
MAS

Concessie MAS | Museum aan de Stroom

Beschrijving

Het Museum aan de Stroom (MAS) heeft de ambitie om uit te groeien tot een belangrijke trekpleister in de stad, waar Antwerpenaren en bezoekers van Antwerpen graag vertoeven.

In en naast het MAS werden nog een aantal functies voorzien, die de beleving van de museumsite moeten versterken. AG VESPA stippelde in overleg met de stad Antwerpen de voorwaarden van uitbating van de verschillende onderdelen van de museumsite uit.

Het Havenbedrijf en Umicore namen als Founders van het MAS elk een van de paviljoenen in concessie. De bvba BAI staat in voor de uitbating van de museumshop in een van de paviljoenen, en voor de realisatie van de publicaties en merchandising van de BAI. Zij is ook sponsor van het MAS. Het Antwerp World Diamond Center (AWDC) nam het 'diamantpaviljoen' in concessie voor de promotie van de Antwerpse diamantsector. Het AWDC ging daarvoor een samenwerking aan met de provincie Antwerpen. Het AWDC is ook sponsor van het MAS.

Voor de uitbating van het museumcafé en het restaurant is Jan Michiels concessiehouder. Hij werkt samen met topchef Viki Geunes om van het restaurant en de feestzaal op de negende verdieping van het MAS een belangrijke troef van de museumsite te maken.

Al die nevenfuncties vervullen een belangrijke rol in de uitstraling van het MAS.

 

Adres

Hanzestedenplaats 1
2000 Antwerpen

Video
See video